Mutiara Kata Hatiku...

nuff

Thursday, February 14, 2013

Promosi...

Assalamualaikum,

   Kpd semua followers blog nurul... Nurul nk share something,,. Baru2 ni, dlam account facebook, ada org jual tudung & telekung,,.. Design tudung die sume cntik2,,. Die ada buat offer tudung tu!!! But BARANG TU SUME TERHAD ( BAK KATE ORG SEMENTARA STOK MASIH ADA)......
    cer korg tgk, cntik x design tudung ni!!!

   Kalo korg berminat cari la fb die---> NurLynn Pages... No tefon die pon ada ----> 0173356757....... 

Nurul dah try beli satu tudung & telekung!! kain telekung die lembut, design die cntk, dan mcm2 lagi,,. Tambahan, kalo korg pndai membodek diorg!! lgy murah hrga korg dpat tau.. Akak yg jual tu x de la kedekut sgt!!
             cantik x renda die!!!

    Tudung yg nurul beli wane hijau,,. lembut & ringan rasanya,,. 
         ni la tudung yg nurul beli...

  Tambahan lagi, tudung budak pon diorg jual,,. 
               Tudung budak....

  Tudung budak pon ada dijual sekali,, pasal tudung budak x berape thu sgt la, sbb x order pon!11
 Nurul buat sume ni sbb nk dpat pahala je,, x de kaitan nk membodek,,.  
kalau ada salah silap tutur kata, nurul minta maaf...

( gmbar sume dari FB NurLynn Pages )  

1 comment:

Ilham Pratama said...

Thank you for the interesting article and pictures. Hopefully be an inspiration for us all. Greetings from blog visits thus of http://dengandemikian.blogspot.com

keluarga ku tercinta

**Dekhnewalon Ne kya Kya**